Welkom bij Uw-Website, een enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites. 

Het ontwerpen en maken van een website, zoals u hem in gedachten heeft, is geen eenvoudige zaak. U zult zo uw eigen ideeen hebben hoe uw site er uit moet komen te zien of misschien heeft u wel helemaal geen idee en wilt u het aan ons over laten. 

Allereerst wordt er uitvoerig besproken wat uw ideeen en wensen zijn. Wilt u een informatie aanvraagformulier, een pakkende website om uw product(en) te promoten of een website die als informatiebron dient voor de leden van uw vereniging? 

Wilt u het zakelijk houden, of juist niet, modern of een tikje nostalgisch? Waarschijnlijk heeft u wel enig idee, wij doen ons uiterste best dit idee om te zetten naar de realiteit van een website. Indien u geen idee heeft is dat ook geen probleem. 

Na dit overleg gaan we voor u aan het werk.

Tussentijds kunt u de vorderingen volgen op het internet. Zodra er weer een gedeelte klaar is, krijgt u van ons bericht en kunt u achter uw eigen computer uw site bekijken. 

Nadat de gehele website klaar is en door u is goedgekeurd, zenden wij u een factuur met het restbedrag. Na ontvangst van dit bedrag wordt uw website op het internet geplaatst.

Neemt u rustig eens een kijkje in onze portfolio. Daar staat een aantal websites die door ons ontworpen en gerealiseerd zijn.

U kunt er verzekerd van zijn dat wij alle mogelijke aandacht aan uw wensen besteden zodat het eindproduct precies is wat u in uw gedachten had. Per slot van rekening is uw website uw internet visitekaartje!

Indien u interesse of nog vragen heeft, stuur dan een e-mail naar info@uw-website.be